Powered by Smartsupp

Dřevěné obklady dokáží v každém interiéru vytvořit atmosféru klidu, pohody a navodit pocit tepla a útulnosti. Dřevem lze obkládat nejen obývací pokoje, ložnice či pracovny, ale také kuchyně a pro někoho možná překvapivě i koupelny. Tyto prostory jsou obvykle vlhké, což dřevu příliš neprospívá. Ovšem zcela jiné vlastnosti mají obklady do koupelny WODEWA MOZAIKA. Jsou totiž vyrobeny z certifikovaného tropického dřeva, jako je například Iroko, Merbau, Teak,Wenge či Zebrano, ale také z kvalitních tuzemských dřevin, jako je ořech, třešeň nebo dub. 

Dřevěné obklady Wodewa v koupelně

Výrobcem těchto mimořádně kvalitních obkladů je renomovaná německá společnost. K jejich výrobě používá pravé přírodní materiály a dřeviny jsou řádně vysušovány na ideální vlhkost dřeva. Navíc jsou v závislosti na povrchu opatřovány ochranným UV povrchem vhodným do interiéru. Výhodou také je, že po instalaci obložení lze jeho povrch upravit různým způsobem, a to lakováním, olejováním či jinou variantou prodlužující životnost obkladů. Životnost obkladů Wodewa se počítá na desítky let za současného respektování ekologických požadavků. 

Montáž obkladů Wodewa

Obklady Wodewa jsou jedinečné tím, že vám pomohou zakrýt nevzhledné stěny a vytvořit v koupelně krásný dojem. Dlaždice se instalují skládáním rovnoměrné mozaiky, která je nalepena decentní spárou na síť z optických vláken. Na výběr je celkem devět druhů kvalitních dřev a obklady Wodewa lze použít nejen na stěnu, ale i na strop a podlahu. Montáž se provádí pomocí pásků, které jsou postupně spojovány v jednolitý celek a následně spárovány spárovačkou. Výjimkou je typ obkladů Wodewa 50, což jsou malé čtverečky, které po dokončení vytvoří dojem pleteného koše nebo tkaniny. Druhou výjimkou je Wodewa 200 v podobě obdélníkových dílků. Díky různým tloušťkám pásků působí hotový povrch plasticky a vytváří dojem 3D struktury. Bohužél tyto obklady 50 a 200 nejsou vhodné do vlhkého prostředí.

Originální vzhled koupelny

Wodewa obklady do koupelny a kuchyně jsou jednotlivé kusy, které lze na stěnu upevnit snadno a rychle. Na rozdíl od panelů umožňují uplatnit individuální přístup. Díky samostatným obkladům wodewa je jednoduchá i úprava velikosti a zbytky lze využít při pokládce další řady. Problémem není ani obkládání hran a malých rohů. Zachování optické hodnoty a stejného přirozeného vzhledu obkladů wodewa zajistí použití speciálního nezávadného UV oleje.

V nabídce Drdlik.cz si určitě vyberete.

Váš tým Drdlík– rodinná firma s tradicí

Sdílejte a získejte odměnu

Nakoupili jste u nás naše výrobky a už máte hotovo? Začněte nás sledovat na instagramu a pochlubte se vaší realizací s hashtagem #instagramdrdlik. Získáte od nás odměnu!