Powered by Smartsupp

Vaše stěny doma nebo v práci nemusí být nudně bílé a holé. Kreativní prostory podporují i vaši představivost a vytváří interiér, ve kterém je radost pobývat a trávit svůj čas. Obyčejným malbám na stěnu již odzvonilo a současné trendy velí být daleko odvážnější. Přesně to nabízí dřevěné obklady, které jsou ideální variantou, jak do svého interiéru dostat nádech luxusu a originality. A nemusíte se ani zdaleka omezovat pouze na samotné zdi, novinkou je také umístění obkladů na strop. Je to zajímavé a netradiční řešení, které mnohým interiérům dodá na útulnosti a zároveň i originalitě.

 

Vystoupit z řady

Dřevěné obklady vám umožní být jiní a nápadití. Pomáhají dodat interiéru jeho jedinečnou individuální podobu a charakter, který na první pohled upoutá pozornost. Nabízejí nespočet možností, jak interiér přetvářet, upravovat jeho nedostatky a potrhnout přednosti. Dřevo jako materiál navíc působí mimořádně příjemně, dodává bydlení nádech přírody a pohody.

Ukázka: BOROVICE STARÉ DŘEVO 200 (200 x 50 mm) - dřevěný obklad, lamela 2D

Obklady umístěné na strop jsou aktuálním trendem, který si získává stále více a více příznivců. Důvod je prostý. Je to velmi originální prvek, který si navíc plní řadu užitečných funkcí:

  • Dřevo působí jako skvělý izolant. Chrání tedy před hlukem a izoluje i tepelně, což oceníte nejen v zimě, ale i v létě.
  • Je to dlouhotrvající řešení, které nevyžaduje prakticky žádnou údržbu.
  • Pomáhá regulovat nedostatky prostoru. Skvěle například sníží příliš vysoké stropy a vytvoří kompaktní interiér, ve kterém se dobře bydlí.

V nabídce naleznete obklady ze dřeva v různých šířkách a provedeních. Je úplně jedno, zda upřednostňujete moderní a luxusní vzhled, nebo se vám líbí spíše vintage a tradiční motivy. Vše je možné a každý strop může být zcela originálním dílem, které se perfektně snoubí se zbytkem vybavení.

 

Domov podle vašich představ

Naším cílem je nabídnout vám možnost, jak si vytvořit skutečně vlastní interiér, který reflektuje vaše preference ohledně bydlení a je jedinečný, a přitom stále praktický. Dřevěné obklady na strop se velice snadno instalují a mají dlouhou životnost. Není tedy žádný důvod proč jim nedat přednost před klasickým nátěrem, který musíte každých pár let opakovat. Práce s obklady je snadná a mají zcela jiný efekt než obyčejné vymalované stěny.

Hodí se prakticky do jakéhokoliv pokoje. Oblíbené jsou zejména v obývacím pokoji, hale nebo ložnici, ale nemusíte se jich bát dokonce ani v koupelně. Ručíme za jejich kvalitu a trvanlivost. Jsou vyrobeny jen z těch nejkvalitnějších materiálů a předtím, než se dostanou k zákazníkovi je každý kus podroben testu kvality, abychom zajistili, že budete spokojení a vaše peníze budou dobře investované. Nebojte se zeptat a my vám rádi pomůže, poradíme a navrhneme ideální řešení pro vaše bydlení.

 

V nabídce Drdlik.cz si určitě vyberete.

Váš tým Drdlík– rodinná firma s tradicí

Sdílejte a získejte odměnu

Nakoupili jste u nás naše výrobky a už máte hotovo? Začněte nás sledovat na instagramu a pochlubte se vaší realizací s hashtagem #instagramdrdlik. Získáte od nás odměnu!