Powered by Smartsupp

Léto přímo vybízí k tomu, abychom si po náročném dni odpočinuli v klidu a pohodě na zahradě. Je to ideální příležitost, jak alespoň na chvíli zapomenout na starosti všedního dne a konečně vydechnout. Ale aby byla vaše zahrada skutečně místem klidu a pohody, je naprosto nezbytné vybavit ji kvalitním dřevěným zahradním nábytek, který vám bude sloužit dlouho a dobře.

Zahrada má být oázou klidu a pohody. Kde jinde si vychutnat odpolední kávičku se svými blízkými nebo udělat víkendovou grilovačku? Kvalitní zahradní nábytek vám umožní proměnit tyto sny ve skutečnost. Vyberte si z široké nabídky různých sad, nebo i jednotlivých kusů, které jsou mimořádně pohodlné, esteticky velmi hezky doplní vaši zahradu, a hlavně dlouho vydrží krásné a jako nové.

Zahrada je synonymem pro pohodu

Náš zahradní nábytek Thermowood vyniká svou nadčasovostí. Dnes jej pořídíte, ale aktuální a moderní bude i za deset let. A co více, hlavně bude stále vypadat velice dobře a odpočinete si na něm stejně dobře jako když jste jej koupili. Největší výhody našeho zahradního nábytku jsou:

  • vysoká jakost
  • velká odolnost
  • nadčasový design

Vybírat můžete ze široké nabídky malých, středních i velkých setů, které budou přesně odpovídat vašim potřebám a velikosti vaší zahrady. Nezáleží, zda máte jen malý dvorek nebo rozlehlou zahradu, z naší nabídky si vybere každý. Pokud vám stačí jen malý stolek a dvě židličky, není problém. Chcete-li ale celý zahradní set, který by k sobě ladil a dotvářel celý charakter zahrady, jsme právě my ti povolaná, kteří vám poradí a pomohou vybrat sestavu, ze které budete skutečně nadšeni.

PROWOOD Dřevěný zahradní Nábytek SET S5 - stůl + 4 x stolička

Kvalita je naše druhé jméno

Naše dobrá pověst je pro nás velmi důležitá a maximálně si na ní zakládáme. I proto se můžeme za každý z našich výrobků osobně zaručit. Děláme věci pořádně a poctivě a na vaší spokojenosti nám záleží ze všeho nejvíc. Našich zákazníků si ceníme a chceme, aby skutečně odcházeli s tím, že se jejich představy staly skutečnosti. Proto vyrábíme dřevěný zahradní nábytek mimořádně kvality a odolnosti, který vám bude sloužit velmi dlouho. Vyrábíme vše od zahradních křesel, stolů či lehátek, přes houpačky a lavice až po nábytek z kmenů nebo dětské sady.

Stává se vám často, že si z nabídky nevyberete, a nějak se vám nic nelíbí a neodpovídá to vašim představám? To se vám u nás stát nemůže. Za prvé používáme k výrobě různé druhy dřeva a kombinujeme různé styly, aby byl náš sortiment co nejvariabilnější a použitelný skutečně do každé zahrady. Navíc také dokážeme naplnit vaše představy přesně tak, jak si určíte vy. Nemáme-li to, co by se vám líbilo, nebo co byste si představovali, není nic jednoduššího, než nás kontaktovat a osobně se s námi domluvit na vaší představě. Vyjdeme vám maximálně vstříc a rozhodně se nebojíme nových výzev a nápadů. Vaše teoretické sny proměníme v realitu, která vás nadchne.

  • Vybírejte z široké nabídky hotových sad a nábytku.
  • Nebojte se přijít s vlastními nápady a požadavky.
  • Rádi vám vyjdeme vstříc a pomůžeme vytvořit přesně to, co chcete.

V každém případě se inspirujte našimi stránkami nebo nás přímo navštivte a my vám ukážeme vše, co můžeme nabídnout. Uvidíte, že vytváříme skutečně jedinečné kousky zahradního nábytku s duší a charakterem, a ne jen tak nějaký tuctový nábytek, který seženete v každém druhém obchodě.

Chceme být jedineční a chceme, aby se k nám lidé vraceli, protože jsou spokojeni s naší prací. Pracujeme s láskou a naše řemeslo rozvíjíme s citem ke dřevu a k jeho vlastnostem. Pro každý projekt pečlivě vybíráme vhodný materiál, k čemuž nám pomáhají naše dlouholeté zkušenosti. My vaši zahradu proměníme v místo, kde budete rádi trávit svůj volný čas a cítit se skvěle a uvolněně.

V nabídce Drdlik.cz- zahradní nábytek Thermowood si určitě vyberete.

Váš tým Drdlík– rodinná firma s tradicí. 

Sdílejte a získejte odměnu

Nakoupili jste u nás naše výrobky a už máte hotovo? Začněte nás sledovat na instagramu a pochlubte se vaší realizací s hashtagem #instagramdrdlik. Získáte od nás odměnu!