Powered by Smartsupp

Milujete dřevo a fascinují vás dřevěné výrobky? Úplně vás chápeme, my to máme stejně. Dřevo je naší vášní a baví nás přetvářet jej v netradiční věci a výrobky, které dělají radost nejen vám, ale i nám. Pokud chcete vaši zahradu nebo dvorek proměnit v malou galerii, pak jste na správném místě. Neděláme jen věci, které jsou praktické, ale i malý umělecká díla, na které je radost se jen dívat.

Kouzlíme se dřevem

Do zahrad se pomalu, ale jistě vrací dřevěné prvky, které v posledních letech skoro vymizely. Jde o dřevěné vyřezávané sochy, které každou zahradu promění v magické a jedinečné místo. Dřevěné sochy mohou ozdobit každý zapadlý kout a propůjčit zahradě ten správný nádech. Jednou třeba pohádkový, jindy tajemný nebo i zábavný. Velmi oblíbenou sochou je postava vodníka, kterou obdivují malí i velcí. Zvlášť pokud máte malé jezírko či rybníček, hodí se k němu vodník velmi dobře. Taková dřevořezba je malým uměleckým dílem, které můžete mít přímo na vašem pozemku. Proč si ji tedy nedopřát?

Dřevěná socha vodníka se vyrábí vždy na zakázku a do výsledného projektu tedy můžete mluvit i vy. Dohodneme se na velikosti i konkrétním provedení a dle vašich představ vytvoříme sochu přesně pro vás. Dřevořezba vodník je skvělou ukázkou naší precizní práce, která je výsledkem mnoha zkušeností, a především naší lásky k řemeslu.

  • Socha vodníka je vyrobena z kvalitního kusu dřeva.
  • Zpracování je mimořádně precizní, kvalitní a odolné.
  • Socha promění vaši zahradu v malou uměleckou galerii.

Ještě váháte? Není důvod, stačí se u nás zastavit a říci nám svoji představu. Naším cílem je vaše spokojenost, a to abyste odcházeli s pocitem, že vše je tak jak jste si přáli. Neděláme kompromisy a vždy se snažíme maximálně vám vyjít vstříc. Již za pár týdnů může vodník stát i na vaší zahradě a dělat radost nejen vám, ale i celé vaší rodině a všem návštěvám.

V nabídce Drdlik.cz si určitě vyberete.

Váš tým Drdlík– rodinná firma s tradicí. 

Sdílejte a získejte odměnu

Nakoupili jste u nás naše výrobky a už máte hotovo? Začněte nás sledovat na instagramu a pochlubte se vaší realizací s hashtagem #instagramdrdlik. Získáte od nás odměnu!