Powered by Smartsupp

Každá renovace střechy si žádá pečlivou přípravu – zjistit, jaký materiál bude nejvhodnější, jaký postup zvolit a také stanovit váš rozpočet. To všechno si žádá velké úsilí z vaší strany, a je tedy pochopitelné, že chcete, aby všechno klaplo napoprvé a aby nebylo nutné za pár let řešit podobný problém znovu. V současném širokém sortimentu různých firem není lehké se zorientovat. Navíc každá varianta má své pro a proti, a výběr vhodného řešení se tak ještě více komplikuje.  Mezi různými variantami však jednoznačně vyniká plastový šindel EUREKO a hned vám také prozradíme proč. Nezáleží, o jaký typ střechy se jedná, plastová krytina je nesmírně variabilní a využijete ji téměř pro jakýkoliv projekt.

Jedná se o plastovou střešní krytinu, která se vyrábí již od roku 2000 a za tu dobu si stihla nasbírat širokou zákaznickou základnu, která si ji nemůže vynachválit. Za necelých dvacet let na trhu jsme také zvládli vychytat všechny „mouchy“ a přivedli tuto střešní krytinu k dokonalosti. Její obliba stále roste, a i pro vaši zamýšlenou stavbu či rekonstrukci je to ideální řešení, se kterým budete nadmíru spokojeni.

Materiál budoucnosti

Plastový šindel vznikl na podkladu šindele dřevěného a vychází z něj svým tvarem i konstrukcí. Použitý materiál je však samozřejmě velmi odlišný. Namísto dřeva, které je sice skutečně kvalitní a odolné, ale vyžaduje důslednou péči, je plast zcela bezúdržbový a své skvělé vlastnosti si zachovává po velmi dlouhou dobu. Na EUREKO krytiny se poskytuje záruka po dobu 30 let, ale skutečná životnost se uvádí 50-70 let. Drdlíkův plastový šindel tedy přežije i několik generací, a to bez nutnosti investovat do něj jakékoliv další úsilí či peníze.

V porovnání s jinými krytinami jako jsou vláknocementové, betonové nebo pálené krytiny, vyniká plastový šindel velikou houževnatostí. To znamená, že výborně odolává běžnému poškození v podobě prošlápnutí či vlivům počasí. Má zcela nulovou nasákavost, čímž velmi dobře eliminuje vznik mechů, hub a lišejníků. Jen málokterý jiný materiál se může pochlubit srovnatelnými vlastnostmi.

V nabídce Drdlik.cz si určitě vyberete.

Váš tým Drdlík– rodinná firma s tradicí. 

Sdílejte a získejte odměnu

Nakoupili jste u nás naše výrobky a už máte hotovo? Začněte nás sledovat na instagramu a pochlubte se vaší realizací s hashtagem #instagramdrdlik. Získáte od nás odměnu!