Powered by Smartsupp

Dopřejte svému bydlení šmrnc a originalitu. Nenakupujte nábytek a doplňky, které vidíte i u svých sousedů a známých. Dopřejte si takové kousky, které jsou unikátní, zajímavé, a především nádherně doplní každý interiér. Přesně takové jsou i lustry z březové překližky, které vynikají nápaditostí designu i vysokou funkčností a kvalitou.

Lustry s charakterem

Tyto dřevěné lustry vynikají mimořádnou nápaditostí a neotřelostí, která dodá vašemu interiéru přesně to, co mu chybělo – jiskru a styl. Přesto že jsou velmi originální, rozhodně nepůsobí rušivě a doplní velmi příjemně každý jednoduchý interiér. Dřevěné lustry vyrábíme z březové překližky, což je předurčuje k tomu, že mají světle hnědou barvu, a díky tomu také nádherně vypadají rozsvícené.

Březové dřevo je poddajné a hezky se s ním pracuje, proto jsme schopni vyrobit velké množství různých velikostí a tvarů lustrů tak, abychom vyhověli poptávce a vašim konkrétním představám. Březové dřevo se bez potíží snoubí i s dalšími materiály ve vaší domácnosti. Snadno se ladí k jiným typů dřeva, ale hezky působí i v kombinaci s moderními materiály jako je kov či plast.

  • Hodí se do každého pokoje.
  • Snadno se zavěsí a jsou velmi lehké.
  • Přináší do vašeho interiéru neokoukaný design a zajímavý doplněk.

S těmito lustry jednoduše nemůžete šlápnout vedle. Mohou dobře posloužit i jako dárek do nové domácnosti nebo ke svatbě. Jen málokdo by proti takovým lustrům namítal, a navíc se jedná o skutečně kvalitní a jedinečný výrobek, který nekoupíte na každém druhém rohu. Dřevěné lustry z překližky jsou prostě zárukou spokojenosti pro vás i vaše nebližší. Vyberte si z naší nabídky a nechte si od nás poradit, který z lustrů by vám nejlépe doplnil váš interiér. A koneckonců se nemusíte omezovat jen na vaše bydlení. Tyto designové doplňky se budou skvěle vyjímat i ve vašich kancelářích nebo provozovně. Místnost hned dostane nádech luxusu a originality.

V nabídce Drdlik.cz si určitě vyberete.

Váš tým Drdlík– rodinná firma s tradicí. 

Sdílejte a získejte odměnu

Nakoupili jste u nás naše výrobky a už máte hotovo? Začněte nás sledovat na instagramu a pochlubte se vaší realizací s hashtagem #instagramdrdlik. Získáte od nás odměnu!